t4ki'style

Légy üdvözölve!

Pajti-blogok

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Sörblog - TESCO Beer

2009.08.26. 22:06 :: t4ki

Tegnap este a TESCO-ban sétálgattunk az italok közt, és akkor pillantottam meg a polcon a folyékony kenyerek azon példányát, amivel még nem találkoztam eddig. Annyira felkeltette az érdeklődésemet, hogy elhatároztam, veszek egyet, és az élményt megosztom itt a nagyvilággal. Nem másról beszélek, mint a: (dobpergés.... ta-da-da-daa!!!)

TESCO Gazdaságos dobozos sörről

 Aki magát sörivónak tartja, annak van egy egészséges értékrendje a sörökről. Tudja, mik a jó márkák, mit érdemes inni, sőt, még kedvenc nedűje is van. Mivel ezzel én is így vagyok, először mosolyt csalt az arcomra a polcról rám mosolygó, magát 110 Ft-ért áruló 500 cm3-is doboz. Na de mondom egyszer élünk, holnap meló után kipróbáljuk hogy mit nyújt a hipermarket nevével fémjelzett low-budget beer.

     A doboz formája olyan, mint a többi dobozos sörnek. A színvilág a TESCO gazdaságos termékekét követi, elhitetvén a vásárlóval, hogy a minimal design-on fogták meg azt a pénzt, amennyivel olcsóbban adják, és nem a minőségen. A kreatív design csúcsa a dobozra nyomtatott "pohár sör" ha netán nem hinnénk el, hogy mit iszunk, ez majd emlékeztet minket. Hogy a színe tényleg ilyen-e, azt nem tudom, nem mertem kitölteni. Ezalatt a kép alatt kapott helyet az alkoholtartalmat jelző számocska, ami a mi esetünkben 3,5% ami vidáman átlagon aluli. De nem baj, 110 Ft-ért megbocsájtjuk. Na de mi történik kinyitás után? A doboz felszisszenése után lehetőségünk van belekóstolni a csodába, a sörfőzés csúcstechnológiájába  minőségi világos sör fogalmától 100 fényévnyire lévő, csupán "beer" elvezésű ital ízvilágába. Igaz a mondás: olcsó sörek híg a leve. Harmatgyenge ízvilág, "vízíz", semmi aroma, semmi amitől szeretni lehetne. Egyedül ami van, egy kesernyés utóíz. Hitelesebb lenne a "Sör ízű, szesszel dúsított víz" Ellenben egész jól használható a "low budget" partykhoz, pár üveg TESCO vodkával. Csak aztán ne csodálkozzon senki, ha ezek hatására hamarabb lesz másnapos, mint részeg...

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://t4kistyle.blog.hu/api/trackback/id/tr81340767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása